Bänkmontering

2011-07-05

Om en månad ligger isen blank och fin i Åse & Viste Arena, då behövs givetvis bänkar att vila på. Arbetet pågår för fullt för att få det klart inför ispremiären. En tapper grupp GIK'are, under ledning av Fredrik Fransson, har jobbat måndagar under vår och sommar för att färdigställa renoveringen av Arenan. Just nu är arbetet fokuserat på omklädningsrummen. Kenneth Ivehags Bygg och Paintab arbetar nu, i kommunal regi, ivrigt för att höja standarden i korridorer och omklädningsrum, något som lyckats fint med. Även inne i ishallen pågår viss målning, takbalkar målas nämligen vita och grå för en trevligare och ljusare interiör.

På måndag kl 17.00 är det åter dax för ett arbetspass i omkädningsrummen, då hoppas vi klart omklädningsrum 1 och 2, så vi hoppas självklart på din hjälp.

Vi ses i arenan, nu börjar allvaret!

IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
Testa hockey på lördag

Testa hockey på lördag


På lördag är det dags för #moveit's stora aktivtetsdag. Grästorps IK har aktivteter både i och utanför ishallen. Vi hoppas många barn besöker oss!
» Läs mer
Matchdax

Matchdax


I morgon spelar GIK sin första träningsmatch hemma kl. 19.00

» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida