GIK-Kumla 2-3

2011-11-24

Den vid det här laget luttrade tränaren Conny Magnusson skräder inte orden.
- Lag som Kumla kan vi inte spela ut och vi borde hålla oss till planen vi gjorde upp före matchen. håller det inte att tro att man är stjärna och hitta egna grejor under matchen, säger Conny Magnusson märkbart besviken trots poängen.
- Vissa spelare borde ta sig en titt i spegeln och fundera hur de ska ändra sitt spel. Hade de varit bra som de tror att de är hade de nog spelat i Allsvenskan eller Elitserien. Juniorerna gör bra ifrån sig, men det ska inte hänga dem om vi ska vinna matcher.

GIK fick en riktig mardrömstart matchen. Redan efter fyrtiofem sekunder tog Kumla ledningen med 0-1 och hade det inte varit för en i vanlig ordning storspelande Pierre Svensson hade resultatet efter första perioden kunnat varit både 5-0 och 6-0. Nu kom GIK undan med blotta förskräckelsen och 0-2.
- Jag fattar knappt hur Pierre kan vara bra match efter match, samtidigt som utespelarnas insatser varierar.

En ganska trist andra period där den stora behållningen var Pierres suveräna spel i kassen slutade 1-0 efter mål av Carl Holmberg. 1-2 med en period kvar betydde att GIK fortfarande var kvar i matchen utan att ha förtjänat det.

Något hände i pausen mellan andra och tredje perioden. Utan att något sätt storspela lyfte sig laget ett par nivåer och hade i början av perioden ett par riktigt vassa chanser som väckte både dem och publiken. När Viktor Jörnevik gjorde 2-2 efter knappt tretton minuter, var det kanske inte rättvisst om man ser till matchen som helhet, men speglade väl hur det såg ut just . Kumla hade flera bud 2-3, GIK spelade resultat och resten av ordinarie speltid blev mållös.

Viktor Jörnevik hade den första riktigt bra chansen i förlängningen, men det var Kumla som avgjorde matchen till sin fördel.
- En poäng när vi inte spelar bättre än här borde jag kanske vara nöjd med, säger Conny tankfullt.

Många undrar säkert hur Conny ser resten av säsongen.
- Även om det känns väldigt tungt för mig just nu, får man inte glömma att vi också har gjort flera riktigt bra matcher. Jag har kontrakt säsongen ut och det kommer jag att fullfölja mitt sätt, avslutar Conny

IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
Testa hockey på lördag

Testa hockey på lördag


På lördag är det dags för #moveit's stora aktivtetsdag. Grästorps IK har aktivteter både i och utanför ishallen. Vi hoppas många barn besöker oss!
» Läs mer
Matchdax

Matchdax


I morgon spelar GIK sin första träningsmatch hemma kl. 19.00

» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida