GIK-Kumla 2-3

2011-11-24

Den vid det här laget luttrade tränaren Conny Magnusson skräder inte orden.
- Lag som Kumla kan vi inte spela ut och vi borde hålla oss till planen vi gjorde upp före matchen. håller det inte att tro att man är stjärna och hitta egna grejor under matchen, säger Conny Magnusson märkbart besviken trots poängen.
- Vissa spelare borde ta sig en titt i spegeln och fundera hur de ska ändra sitt spel. Hade de varit bra som de tror att de är hade de nog spelat i Allsvenskan eller Elitserien. Juniorerna gör bra ifrån sig, men det ska inte hänga dem om vi ska vinna matcher.

GIK fick en riktig mardrömstart matchen. Redan efter fyrtiofem sekunder tog Kumla ledningen med 0-1 och hade det inte varit för en i vanlig ordning storspelande Pierre Svensson hade resultatet efter första perioden kunnat varit både 5-0 och 6-0. Nu kom GIK undan med blotta förskräckelsen och 0-2.
- Jag fattar knappt hur Pierre kan vara bra match efter match, samtidigt som utespelarnas insatser varierar.

En ganska trist andra period där den stora behållningen var Pierres suveräna spel i kassen slutade 1-0 efter mål av Carl Holmberg. 1-2 med en period kvar betydde att GIK fortfarande var kvar i matchen utan att ha förtjänat det.

Något hände i pausen mellan andra och tredje perioden. Utan att något sätt storspela lyfte sig laget ett par nivåer och hade i början av perioden ett par riktigt vassa chanser som väckte både dem och publiken. När Viktor Jörnevik gjorde 2-2 efter knappt tretton minuter, var det kanske inte rättvisst om man ser till matchen som helhet, men speglade väl hur det såg ut just . Kumla hade flera bud 2-3, GIK spelade resultat och resten av ordinarie speltid blev mållös.

Viktor Jörnevik hade den första riktigt bra chansen i förlängningen, men det var Kumla som avgjorde matchen till sin fördel.
- En poäng när vi inte spelar bättre än här borde jag kanske vara nöjd med, säger Conny tankfullt.

Många undrar säkert hur Conny ser resten av säsongen.
- Även om det känns väldigt tungt för mig just nu, får man inte glömma att vi också har gjort flera riktigt bra matcher. Jag har kontrakt säsongen ut och det kommer jag att fullfölja mitt sätt, avslutar Conny

A-lagets träningsmatcher

A-lagets träningsmatcher


Läs spelprogrammet och stötta era hjältar.
» Läs mer
Tjäna pengar till ditt lag!

Tjäna pengar till ditt lag!


Åse Viste Sparbank sponsrar med 40 kronor för varje ungdom upp tom 13 år som startar i ett lag i Folkhälsoloppet.
» Läs mer
Öppet hus

Öppet hus


Fredagen den 15 Augusti har vi öppet hus med visning
av A- och juniorlagens omklädningsrum och allt annat som behövs för att verksamheten ska fungera.
» Läs mer
Från Gotland till Grästorp, med några stopp på vägen

Från Gotland till Grästorp, med några stopp på vägen


Sist att ansluta till truppen är Oscar Björkander, back med rötterna på Gotland, som senaste säsongen representerade IFK Tumba. Bland övriga meriter kan nämnas en säsong hos Missoula Maulers i AWHL.
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida