GIK-Kumla 2-7

2012-02-04

Första perioden är det bäst att glömma. Redan efter knappt en halv minut rasslade det i nätet bakom Pierre Svensson, Ytterligare tre mål blev det i första perioden, och när gästerna gjorde 0-5 i inledningen av andra perioden kändes matchen i princip avgjord.
- Jag kan faktiskt inte svara vad som hände. Det var inte det att vi inte var tända uppgiften, snarare övertände vi eller tog matchen alltför stort allvar, säger den påtagligt besvikne lagkaptenen Jonas Lönn.

Jonas Lönn tände själv en strimma av hopp när han gjorde två snabba mål, ett i PP och ett i spel fem mot fem i slutet av den andra perioden. Därefter var det ett annat GIK isen, men alltför sent för att det skulle göra någon skillnad.
- Vi flyttade om en del spelare mellan femmorna också och fick bättre energi det, säger Jonas Lönn.

Hade GIK fått en bättre start tredje perioden hade matchen fortfarande varit en öppen affär. I stället blev det gästerna som efter en minut gjorde 2-7 och därmed fastställde slutresultatet.

Nu återstår det tre omgångar och nio poäng att spela om och än är hoppet inte ute, även om GIK i praktiken är tvungna att vinna borta mot Mjölby i sista matchen. Om laget vinner mot ett ojämnt Tranås och ett Arboga i gungning, samtidigt som Mjölby förlorar en av sina matcher har de avgörandet i egna händer.  

Årsfesten blir av - på Värdshuset

Årsfesten blir av - på Värdshuset


Nu kör vi årsfesten, fast på Värdshuset
» Läs mer
Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15

Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15


Fyllda arton år är han mogen att satsa fullt ut på A-laget
» Läs mer
En småländsk västgöte (?) blir kvar

En småländsk västgöte (?) blir kvar


Liksom sina lagkamrater är backen Jakob Bertilsson besviken över nedflyttningen till division II, men han trivs i Grästorp och laget och har bestämt sig för att stanna säsongen 2014/2015.
» Läs mer
Vi får se #4 även nästa säsomg!

Vi får se #4 även nästa säsomg!


Lars Andersson kör vidare i GIK även kommande säsong trots att det blev div 2.
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida