GIK:s backtalang Markus (96) Andersson missar TV-Pucken

2011-09-01

Ett av GIK:s tre bidrag till distriktslaget bröt foten vid en turnering i Jönköping i helgen. Det var Markus Andersson som till en början kommer att vara borta i fyra veckor. Eftersom TV-Pucken spelas nästa vecka så kommer han att få följa sina kamrater från läktaren. Det känns naturligtvis tungt för honom att missa alla unga spelares dröm, men vi önskar honom snar bättring och att det inte ska tillstöta några komplikationer. Han är betydelsefull både för våra pojk- och juniorlag.

Ivar Arnessen, ny från Trollhättan, skadade nyckelbenet vid en träningsmatch för två veckor sedan. Han tränar redan på is, och hoppas att snart kunna spela igen. När är mycket osäkert. Vi hoppas att han inte börjar för tidigt, för även han är viktig för våra pojk- och juniorlag.
Vårt tredje bidrag till TV-Pucken är Oscar Kylbrink. Även han har haft problem med nyckelbenen, men verkar nu OK.

Noterbart är att dessa killar, som spelat i samma TV-Pucksfemma, har gjort mycket bra ifrån sig. De har tränat med A-laget under försäsongen, och mycket på egen hand, för att komma i bästa form. Vi hoppas att få se dem i våra pojk- och juniorlag i vinter.

GIK är stolta över dessa grabbars inställning och karaktär. Vi önskar Mackan ett snabbt tillfrisknande, och att Ivar blir så frisk att han åtminstone kan spela någon match. Vi önskar också Oscar lycka till i turneringen och hoppas att han visar vad en GIK:are går för.

Sportsektionen

Årsfesten blir av - på Värdshuset

Årsfesten blir av - på Värdshuset


Nu kör vi årsfesten, fast på Värdshuset
» Läs mer
Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15

Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15


Fyllda arton år är han mogen att satsa fullt ut på A-laget
» Läs mer
En småländsk västgöte (?) blir kvar

En småländsk västgöte (?) blir kvar


Liksom sina lagkamrater är backen Jakob Bertilsson besviken över nedflyttningen till division II, men han trivs i Grästorp och laget och har bestämt sig för att stanna säsongen 2014/2015.
» Läs mer
Vi får se #4 även nästa säsomg!

Vi får se #4 även nästa säsomg!


Lars Andersson kör vidare i GIK även kommande säsong trots att det blev div 2.
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida