GIK:s backtalang Markus (96) Andersson missar TV-Pucken

2011-09-01

Ett av GIK:s tre bidrag till distriktslaget bröt foten vid en turnering i Jönköping i helgen. Det var Markus Andersson som till en början kommer att vara borta i fyra veckor. Eftersom TV-Pucken spelas nästa vecka så kommer han att få följa sina kamrater från läktaren. Det känns naturligtvis tungt för honom att missa alla unga spelares dröm, men vi önskar honom snar bättring och att det inte ska tillstöta några komplikationer. Han är betydelsefull både för våra pojk- och juniorlag.

Ivar Arnessen, ny från Trollhättan, skadade nyckelbenet vid en träningsmatch för två veckor sedan. Han tränar redan på is, och hoppas att snart kunna spela igen. När är mycket osäkert. Vi hoppas att han inte börjar för tidigt, för även han är viktig för våra pojk- och juniorlag.
Vårt tredje bidrag till TV-Pucken är Oscar Kylbrink. Även han har haft problem med nyckelbenen, men verkar nu OK.

Noterbart är att dessa killar, som spelat i samma TV-Pucksfemma, har gjort mycket bra ifrån sig. De har tränat med A-laget under försäsongen, och mycket på egen hand, för att komma i bästa form. Vi hoppas att få se dem i våra pojk- och juniorlag i vinter.

GIK är stolta över dessa grabbars inställning och karaktär. Vi önskar Mackan ett snabbt tillfrisknande, och att Ivar blir så frisk att han åtminstone kan spela någon match. Vi önskar också Oscar lycka till i turneringen och hoppas att han visar vad en GIK:are går för.

Sportsektionen

Kansliet är stängt

Kansliet är stängt


Kansliet är stängt tillsvidare (pga sjukdom).
» Läs mer
Allmänhetens åkning på söndag

Allmänhetens åkning på söndag


Under söndagen 31/8 är det allmänhetens åkning kl 12.00-17.00
» Läs mer
Stadshotellet Cup i Mariestad

Stadshotellet Cup i Mariestad


I helgen spelar A-laget en träningscup i Mariestad, första matchen är imorgon kl 16.00. Kom till dit och stötta grabbarna, hoppas vi ses!!
» Läs mer
IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida