Gislaved-GIK 6-5

2011-10-27

- Frågan är om jag inte är mer besviken efter den här matchen än efter den mot Kumla. Gör man fem mål borta ska man vinna, säger Conny Magnusson märkbart besviken efter den tunga förlusten.

Det var hemmalaget som tog ledningen genom en straff efter knappt sex minuter. Men det var GIK som förde spelet och Roman Bilek kvitterade en halv minut senare. Resten av perioden gick i GIK:s tecken, Jonas Lönn gjorde 1-2 och Sebastian Mårtensson 1-3, innan hemmalaget reducerade till 2-3 i slutminuterna av perioden.
- Under första perioden var vi totalt överlägsna och borde ha gjort mycket mer mål och punkterat matchen, säger Conny.

Åtta minuter in i andra perioden kvitterade Gislaved innan Niklas Norin några minuter senare åter gav GIK ledningen. Efter två snabba mål i slutet av perioden var Gislaved åter i ledningen och GIK kom aldrig i kapp igen.

4-14 i skott i tredje perioden borde ha betytt flera mål för GIK. Men det var bara Roman Bilek som träffade rätt och fastställde slutresultatet till 5-6 strax efter att hemmalaget hade utökat ledningen.

Varför gick det som det gick?
- Vi gjorde samma misstag som Skövde gjorde mot oss. Vi var inte tillräckligt ödmjuka inför uppgiften och ville inte tillräckligt mycket i närkamperna, säger Conny Magnusson.

Finns det något positivt att ta med sig från den här matchen?
- Fem mål bortaplan är naturligtvis bra, även om det borde ha blivit fler. Likaså att vi har många skott mot mål. Bara vi kunde träffa rätt lite oftare.

Några individer som gjorde bra ifrån sig?
- Tredjefemman med Norin och Jakob Wulkan spelade riktigt bra och kommer att bli farliga framöver.  

Allmänhetens åkning på söndag

Allmänhetens åkning på söndag


Under söndagen 31/8 är det allmänhetens åkning kl 12.00-17.00
» Läs mer
Stadshotellet Cup i Mariestad

Stadshotellet Cup i Mariestad


I helgen spelar A-laget en träningscup i Mariestad, första matchen är imorgon kl 16.00. Kom till dit och stötta grabbarna, hoppas vi ses!!
» Läs mer
IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida