Ida på utvecklingscamp

2012-02-01

Ida Lundmark var en av 176 tjejer som var uttagna att delta i Svenska Ishockeyförbundets utvecklingscamper för U13-U16. Camperna genomfördes på fyra olika orter i Sverige - Landsbro, Gnesta, Munkfors, och Nordmaling.
Syftet med Svenska Ishockeyförbundets campverksamhet är att utveckla ungdomsspelarna både praktiskt och teoretiskt inom näringslära, fysisk träning, mental träning, fair play och respekt, individuell teknik och individuell taktik.

Ida och hennes lagkamrater i GIK:s Damlag kan ni följa i deras sista hemmamatch nu på söndag kl.16.00 då HV71 kommer på besök i ÅVA.

Tjejerna har tre seriematcher kvar innan de lägger skridskorna hyllan för denna säsong, dels ska tjejerna åka ner till Malmö nu lördag och detta kan man säga att det är tredje gången gillt. Matchen har blivit framflyttad två gånger tidigare pga sjukdom och annan frånvaro nu får vi hoppas att alla tar fram kämpaglöden och ger Malmö en tuff match.
Sista matchen för säsongen blir borta mot Hisingen vecka 6.

Vi önskar Ida och hennes lagkamrater lycka till i de sista tre matcherna.
 

IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
Testa hockey på lördag

Testa hockey på lördag


På lördag är det dags för #moveit's stora aktivtetsdag. Grästorps IK har aktivteter både i och utanför ishallen. Vi hoppas många barn besöker oss!
» Läs mer
Matchdax

Matchdax


I morgon spelar GIK sin första träningsmatch hemma kl. 19.00

» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida