Kumla-Grästorp 3-2

2010-11-17

- Trots allt måste vi vara nöjda med spelet. Vi har tagit ett stort steg framåt, det var vår första poäng mot Kumla och i början av serien hade vi säkert förlorat en sån här match redan vid full tid, säger Conny Magnusson som fortsätter:
- Vår formkurva pekar uppåt, vi koncentrerar oss på våra matcher utan att snegla för mycket på tabellen och kommer att kunna hota samtliga lag under de sista nio matcherna i grundserien.
 

Första perioden var aningen seg. Ett okoncentrerat GIK hade svårt att komma igång och det var hemmalaget som tog ledningen med 1-0.

I inledningen av andra perioden lyckades GIK hålla i cirka två minuters boxplay, varav en minut tre mot fem. Som så många gånger förr var det ett lag som precis spelat sig ur ett svårt läge som var sårbarast och Kumla ökade ut ledningen till 2-0. Detta fungerade dock som tändvätska för laget och när de några minuter senare fick spela fem mot tre tog det bara tio sekunder innan Carl-Johan Svensson hade reducerat till 1-2 assisterad av Lars Andersson och Emil ”89” Andersson.


Inför den tredje perioden toppade Conny Magnusson laget och efter drygt fem minuter satt kvitteringsmålet genom Emil ”89” Andersson assisterad av Tobias Långerud och Ewe Svantesson. Under resten av perioden visade GIK återigen att de är ett mycket bra lag i Box Play, samt lyckades tyvärr också bränna en straff.

En utvisning för hemmalaget knappt fyra minuter in i förlängningsperioden gav GIK ett fint läge att avgöra matchen, men det blev Kumla som fastställde resultatet till 3-2. 

Kansliet är stängt

Kansliet är stängt


Kansliet är stängt tillsvidare (pga sjukdom).
» Läs mer
Allmänhetens åkning på söndag

Allmänhetens åkning på söndag


Under söndagen 31/8 är det allmänhetens åkning kl 12.00-17.00
» Läs mer
Stadshotellet Cup i Mariestad

Stadshotellet Cup i Mariestad


I helgen spelar A-laget en träningscup i Mariestad, första matchen är imorgon kl 16.00. Kom till dit och stötta grabbarna, hoppas vi ses!!
» Läs mer
IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida