Sunne - Grästorp 2-6

2010-11-12

23 mil hem kändes inte så farligt långt för våra hjältar efter seger med 2-6 borta mot Sunne i säsongens hittills bästa match.

- Det här var verkligen en match där vår taktik att gå runt på fyra femmor gav utdelning. Sunne orkade helt enkelt inte tiden ut, säger en nöjd Conny Magnusson. Han fortsätter:

- Vi hade också bättre utdelning på våra chanser än tidigare under säsongen.

0-0 efter första perioden var inte helt rättvist. GIK förde spelet i en period med få skott på mål och brände tyvärr några fina lägen.

Andra perioden bjöd på ett fartfyllt spel med många skott på mål och hemmalagets 1-2 efter en onödig utvisning gör att resultatet ser jämnare ut än spelet.

Tredje perioden slutligen var GIK:s från början till slut. Carl-Johan Svensson gav GIK en rivstart med 1-3 efter drygt en minut. Hemmalaget reducerade raskt till 2-3, men sen var matchen över. Tröttheten tog ut sin rätt på Sunne, målen kom med jämna mellanrum, och Roman Bilek faställde resultatet vid 59.46.

Mariestad kommer att få det tufft på söndag.  Ett taggat GIK kan vid ytterligare en seger  komma att ligga på femte plats, med en plats i allettan inom räckhåll.

IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
Testa hockey på lördag

Testa hockey på lördag


På lördag är det dags för #moveit's stora aktivtetsdag. Grästorps IK har aktivteter både i och utanför ishallen. Vi hoppas många barn besöker oss!
» Läs mer
Matchdax

Matchdax


I morgon spelar GIK sin första träningsmatch hemma kl. 19.00

» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida