Tjejerna vann 2stad Hockey Cup och Louise vann poängligan

2011-03-06

I helgen spelades 2stad Hockey Cup  i Trollhättan/Vänersborg, för Hjärtetjejerna så började cupen i fredags kl. 08.00 då man mötte hemmalaget Trollhättan, resultatet talar sitt tydliga språk hela 12-0 vann Grästorp med. Andra gruppspelsmatchen spelades mot Vårgårda HC och denna match var jämn men Grästorp drog till sist det längsta strået – vinst med 2-1.

Lördagen började också bra där man kl. 08.00 besegrade Nor med uddamålet 3-2,  efter lunch spelade åttondelsfinal mot Hovås/Järnbrott men även i denna match var Grästorps starkast, vinst 5-2. I kvartsfinalen spelade man mot Blekinge IF och vann med klara 9-0.

Idag spelade tjejerna semifinal mot Vårgårda och vann denna med 4-0, den andra semin spelades mellan Hovås/Järnbrott och Nor vilken Nor vann med 2-1 och detta innebar att Grästorps IK skulle få möta Nor IK i finalen, en final som Grästorp gick ur som segrare, resultatet blev 2-0 till Hjärtetjejerna.

Poängligan vanns av Louise Svensson, 6 mål och 12 assist och tvåa blev Caroline Carlsson, 7 mål och 7 assist.

Glada cupsegrare ses på: http://www.sportexcup.se/cuper_start.php?id=67

Stadshotellet Cup i Mariestad

Stadshotellet Cup i Mariestad


I helgen spelar A-laget en träningscup i Mariestad, första matchen är imorgon kl 16.00. Kom till dit och stötta grabbarna, hoppas vi ses!!
» Läs mer
IK Gauthiods enkronasmatch

IK Gauthiods enkronasmatch


Ställ upp mangrant på lördag klockan 15.00. Hjälper vi dem så hjälper de oss!
» Läs mer
GIK-Hanhals 3-0

GIK-Hanhals 3-0


Det var en typisk träningsmatch. Utan att övertyga vann GIK med klara 3-0. Målvakten Robin Andersson är nöjd, inte bara för att han höll nollan.
» Läs mer
Testa hockey på lördag

Testa hockey på lördag


På lördag är det dags för #moveit's stora aktivtetsdag. Grästorps IK har aktivteter både i och utanför ishallen. Vi hoppas många barn besöker oss!
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida