U13 blev tvåa i Skoda Autohallen Cup

2011-10-08

Förra helgens Skoda Autohallens Cup fick till slut avgöras genom straffläggning.

Lagen möttes i cupens inledningsmatch och redan där fick man en fingervisning om hur finalen skulle komma att se ut om dessa lag skulle långt, inledningsmatchen var mycket jämn och slutade 1-1.

I finalens första period drabbades GIK av en skada, där Rikard Russberg fick lämna isen för trolig hjärnskakning. Att denna skada påverkade GIK:s spel märktes väl, efter första perioden stod det 0-2 till Skara.

I andra perioden fick publiken se ett helt annat lag isen och kunde ge Skara en kamp, Skara var dock lite hetare men en storspelande William Haag i GIK:s mål gav hemmalaget extra energi. GIK reducerade till 1-2 och detta resultat stod sig perioden ut.

40 sek in i tredje perioden kvitterade GIK till 2-2 och en hård kamp följdes av att Skara tog ledningen med 2-3. GIK tog timeout vid 12.30 och valde att ta ut sin målvakt och spela 6 mot 5, en coachning som gav resultat. GIK kvitterade till 3-3 och nu väntade 5 minuters sudden death men inte ens en sudden skulle skilja lagen åt utan nu väntade straffar.

Skara var mer resoluta in sina straffar vilket lönade sig, Skara segrade till slut och tog hem guldpokalen i Skoda Autohallen Cup 2011.

- Jag är nöjd med grabbarnas insats, de har skött sig bra både och utanför isen. Även tillrest publik verkade vara nöjda, det har varit en fin höstdag utanför hallen som föräldrarna kunnat njuta av i spelpauserna, säger Lars Lundmark.


 

Årsfesten blir av - på Värdshuset

Årsfesten blir av - på Värdshuset


Nu kör vi årsfesten, fast på Värdshuset
» Läs mer
Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15

Markus "Mackan 96" Andersson är klar för 2014/15


Fyllda arton år är han mogen att satsa fullt ut på A-laget
» Läs mer
En småländsk västgöte (?) blir kvar

En småländsk västgöte (?) blir kvar


Liksom sina lagkamrater är backen Jakob Bertilsson besviken över nedflyttningen till division II, men han trivs i Grästorp och laget och har bestämt sig för att stanna säsongen 2014/2015.
» Läs mer
Vi får se #4 även nästa säsomg!

Vi får se #4 även nästa säsomg!


Lars Andersson kör vidare i GIK även kommande säsong trots att det blev div 2.
» Läs mer
» Nyhetsarkiv Linje
Åse och Viste härads Sparbank Axima Emil Lundgren AB Hemköp Inges Bil AB
Länsförsäkringar Skaraborg Linjemontage i Grästorp AB Sparlunds buss och taxi Vinninga cement AB
Entos allt för din hemsida