GIK Podcast

Avsnitt #15

Målvakten Adam Schoultz gästar podden. Vi avhandlar bl.a. konkurrenssituationen med Nikita Davydov och Adams tid i HV71.

Avsnitt #14

Bosse "Dammen" Andersson gästar podden. Vi avhandlar bl.a. Bosses hockeykarriär och uppladdning inför "ENKRONAN".

Avsnitt #13

SHL-domare och grästorpssonen Sören Persson gästar GIK-podden.

Avsnitt #12

Carl Holmberg gästar GIK-podden! Vi går igenom Barnens Dag och den hemska sjukdomen cancer. En gedigen pod med kärlek och även mycket glädje.

Avsnitt #11

Hockeyettans egen Mikael Mjörnberg förgyller podden.

Avsnitt #10

Finfrämmat i podden. Henrik Skoglund från Hockeyettan besöker oss. Vi pratar om Henriks syn på GIK, vi går igenom Hockeyettan och mycket mycket mer.

Avsnitt #9

NIklas Sjölund gästar podden. Vi utvärderar de träningsmatcher A-laget spelat och pratar om Niklas väg till GIK.

Avsnitt #8

Hugo Johansson är på besök. Vi reder ut om Hugo verkligen är en urgrästorpare. Dessutom diskuteras inkilning, ispremiär före OS och GIKs senaste "TV-puckare".

Avsnitt #7

GIK-podden sänder live från karnevaltåget på Grästorpsfestivalen.

Avsnitt #6

Hur går det till när man värvar en spelare till GIK? Sportsektionen är på besök i form av Jocke Persson och Peter Johansson (som redan tidigare diskuterats flitigt i podden).

Avsnitt #5

Har du slagit en Hole-in-one? Har du "dö-koll" på Donald Trump? GIK-podden är till för alla.

CJS besöker podden och diskuterar kommande säsong.

Avsnitt #4

Giftemål är på tapeten i GIK-podden. Som vanligt finns det frågetecken att räta ut, därtill diskuteras "Barnens Dag" och mycket annat.

Avsnitt #3

Borde inte GIK ha en maskot? Vi kanske redan har en? Den som lyssnar får veta.

Vi tar oss dessutom innanför dörrarna till A-laget och som vanligt reder vi ut vissa oklarheter från föregående avsnitt.

Avsnitt #2

Johan Dalin är dagens gäst, vi pratar om flytten till USA, ungdomsverksamhet och spekulerar runt årets A-lag.

Dessutom reder vi ut diverse missförstånd runt pod-makarnas relation till varandra.

Avsnitt #1

Nyförvärv och återvändare. Vad filas på inför kommande säsong? Och vad hände egentligen på Jubileumsfesten?