Registrering av spelare

Fält markerade med * måste fyllas i

Uppgifter om spelaren

Förnamn*

Efternamn*

Personnr. (XXXXXX-XXXX)*

Gatuadress*

Postnummer*

Spelares mobilnummer

Förälders mobilnummer*

Förälders e-postadress*

Vilket lag vill du registrera spelare i:*

Försäljningsalternativ

Välj de alternativ ni önskar sälja under säsongen.

Ditt pris:

Avgifter i Grästorps IK

Under säsongen 2015-2016 har vi låtit ungdomsspelarnas föräldrar medverka i en undersökning för att forma verksamheten efter dagens förutsättningar. För förhoppning är att denna lyhördhet ska hjälpa oss att få fler barn till verksamheten, samtidigt som ska hålla en hög utbildningsnivå.

Ideellt arbete
Grästorps IK bygger sin verksamhet på ideellt arbete. Föreningen har endast ett fåtal anställda och alla intäkter kommer från ideella krafter. Utvärderingen bland föräldrar belyser vikten av rättvist ideellt arbete för att svetsa samman föreningen, samt för att hålla ner kostnaderna. Vi har därmed fått en bekräftelse på att vi även i framtiden ska hålla ner avgifter genom att låta föräldrar vara tränare, köra ismaskin, slipa skridskor, stå i kiosken m.m. Ska man generalisera så har föräldrar inga problem i att engagera sig i föreningen så länge det sker i närheten av sina barn, det ska gärna vara kopplat till sportsliga aktiviteter.

Försäljning
Det ökade trycket av intäktsbringande försäljning inom olika föreningar är en svårighet för föräldrar i dagens samhälle. Även i Grästorps IK. Extra svårt är det för de föräldrar som har flera barn i verksamheten. Senaste säsongerna har vi sålt Bingolotter, toalettpapper och ljus. Man har kunnat köpa sig fri från Bingolotterna genom att betala en högre avgift om 400 kr/säsong. Nytt för i år är att vi valt att plocka bort Bingolotterna och istället höja träningsavgiften. Man har nu även möjlighet att välja vad man vill sälja för att reducera sin avgift.

Syskonbidrag
Vi har valt att reducera avgifterna med 1000 kr för andra barnet, för de familjer som har flera barn i verksamheten. Har familjen fler än två barn i verksamheten för även övriga barn en reduktion om 1000 kr.

Registreringen ska göras senast den 15 September. Barn som väljer att börja spela efter detta datum pratar med sin lagledare.

Ladda ner PDF med mer information om Avgifter och försäljning